photo
Ciastko belgijskie czekoladowe
Producent: 1876
Opis produktu: Wyrób z ciasta biszkoptowego kakaowego, przełożony kremem o smaku czekoladowym, oblany genażem czekoladowym i udekorowany orzechami laskowymi i dekoracjami z białej i deserowej czekolady. Wartość odżywcza 100 g produktu: Wartość energetyczna 1917 kJ / 460 kcal; tłuszcz 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g; węglowodany 41 g w tym cukry 30 g; białko 7,5 g; sól 0,52 g Składniki: Mieszanka śmietanki kremówki ( mleko , śmietanka , tłuszcz palmowo-kokosowy, stabilizatory: celuloza, karagen; aromat, barwnik: karoteny), masa jajowa , cukier, mąka pszenna , czekolada (8,8%) , orzechy laskowe , stabilizator o smaku czekoladowym (4,5%) (cukier, kakao w proszku odtłuszczone, żelatyna wołowa, sól, aromat), dekoracja z czekolady deserowej (3,7%) (miazga kakaowa, cukier, emulgator: lecytyny), kakao, emulgatory: E 471, E 475; dekoracja z białej czekolady (1,5%) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, laktoza , emulgator: lecytyny, aromat), ziarenka kawy do dekoracji (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, ziarna kawy, emulgator: lecytyny, aromat, substancja glazurująca: E414, syrop glukozowy, ekstrakt z wanilii), syrop glukozowy, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, żelatyna wieprzowa.   Zawiera gluten. Może dodatkowo zawierać zboża żyta, jęczmienia, orkiszu; orzeszki ziemne, migdały, włoskie, orzechy nerkowca, nasiona sezamu i produkty pochodne.      
Sklep: fawor.pl
Cena: 4.69 PLN
Przejdź do sklepu