
PASZTET WIEJSKI PO ŚWINIOBICIU 230g WITKIEWICZ
Producent: 428
Opis Produkty wytwarzane przez Firmę „Smak Tradycji” przygotowywane są według tradycyjnych receptur. Surowiec pochodzi z okolicznych ubojni, przyprawy i dodatki natomiast pozyskiwane są od regionalnych dystrybutorów. Produkowane wyroby mięsne, umieszczone są w poręcznych słoikach. Większość z nich nazwana została „po świniobiciu”. Największą popularnością cieszą się wyroby: smalec po świniobiciu, kiełbasa po świniobiciu i wątrobianka po świniobiciu. Pakowane razem w kartonowe opakowanie stanowią wizytówką Firmy Skład: Mięso wieprzowe 53%, woda 26%, wątroba wieprzowa 13%, kasza manna, sól, pieprz, cebula granulowana, hydrolizat białka roślinnego (kukurydziany) izloat białko sojowe, skrobia naturalna, koncentraty białek roślinnych (sojowe), majeranek. Wartości odżywcze Wartości odżywcze na 100 g Wartość energetyczna 576 kJ/235 kcal Tłuszcz 19 g - w tym kwasy tłuszcz. nasycone 8 g Węglowodany 4,7 g - w tym cukry 1,9 g Białko 11 g Sól 1,4 g Masa netto 230 g. Przechowywać w temperaturze od +4 do +8. Wyprodukowano w Polsce.
Sklep: fawor.pl
Cena:
8.49
PLN
Przejdź do sklepu