
Makaron durum gniazda nr 3 z algami morskimi 300 g - bartolini
Producent:
Makaron wytwarzany wyłącznie z naturalnych składników: mąki z pszenicy durum nadającej mu doskonałą sprężystość, oraz spiruliny uchodzącej za doskonałe źródło białka czy beta-karotenu. Makaron z dodatkiem alg charakteryzuje się przyjemnym, morskim smakiem. Znakomicie podkreśla aromat dań przyrządzonych z użyciem ryb lub owoców morza, w tym przede wszystkim krewetek, uatrakcyjniając przy tym wizualny aspekt spożywanego posiłku. Wartość odżywcza w 100 g ugotowanego produktu:wartość energetyczna: 740 kJ / 175 kcalTłuszcz: 0,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 gWęglowodany: 34 gw tym cukry: 0,6 gBłonnik: 2 gBiałko: 7,2 gSól: 0,02 g Wyprodukowano w Polsce przez: Tabit Sp. z o.o., ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Sklep: zdrowszezycie.pl
Cena:
5.84
PLN
Przejdź do sklepu