photo
La pacho 500g
Producent:
LA PACHO - NAPAR - HERBATKA ''INKÓW' O BOGATYCH WŁAŚCIWOŚCIACH.La pacho - poznaj pochodzenie: La pacho, to korzeń drzewa, z którego przygotowujemy napar, herbatę. Stosowany od wieków przez Indian głoszących teorię, ż la pacho wykazuje właściwości przeciwnowotworowe. Przygotowany napar Indianie stoswali również w celu łagodzenia ran po ukąszeniu przez węża. Dziś la pacho staje się co raz bardziej rozpoznawalne. La pacho - poznaj właściwości: Właściwości la pacho są następujące: - la pacho ma na celu wspierać odporność organizmu - działa bakterjobójczo i przeciwwirusowo - przypuszcza się, że wykazuje działanie ochronne wątroby - utrzymuje prawidłowy poziomu glukozy we kwri - poprawia nasze samopoczucie - oczyszcza organizm z toksyn - wspiera trawienie La pacho zastosowanie, do czego używać ? Spożywanie la pacho zaleca się osobom o obniżonej odporności w celu wzmocnienia organizmu, poprawienia samopoczucia po przebytej infekcji. Z kory la pacho można przygotowac napar do stosowania wewnętrznego jak i zewnętrznego. Sposób przygotowania: 1-2 łyżki zalej szklanką wody, doprowadź do wrzenia i gotuj na wolnym ogniu przez następne 15 minut. Tak przygotowaną herbatę pij małymi porcjami w ciągu dnia. Nie należy spożywacia la pacho w nadmiernych ilościach, gdyż może działać przeczyszczająco. Nie zaleca się spożywania la pacho kobietom w ciąży i karmiącym piersią. Jak przechowywać la pacho ? Należy przechowywać w zamkniętym pojemniku, szczelnym opakowaniu, ograniczając tym samym dostęp do światła i wilgoci. Z pewnością dobrze przechowywany na dłużej zachwycą nas swoim przepięknym zapachem. Kraj pochodzenia: Paragwaj Skład towaru:100% la pacho
Sklep: zdrowszezycie.pl
Cena: 29.74 PLN
Przejdź do sklepu